ShaD 2 254 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Cześć! Jak widzicie "wróciłem" na serwer oraz na forum. Słowa wyjaśnienia dlaczego jeszcze tutaj jestem: Dowiedziałem się parę dni temu, że Natalja ma zamiar zrezygnować z rangi opiekuna. Kitol miał zostać sam w tej roli, jednakże postanowiłem mu pomóc od strony "technicznej" (o ile jest jeszcze coś do roboty - widziałem ostatnie posty w propozycjach). Moim głównym zadaniem będzie: - zajmowanie się FTP (pluginy/mapy/roundsound'y/vipy itd.) - edycja tematów pokroju: regulamin, ogłoszenia itp. Głównym opiekunem serwera jest Kitol i to on rozpatruje wszystkie podania, skargi czy propozycje. Wszelkie zmiany, które zostaną wdrożone również będą na jego polecenie, tak więc nie martwcie się, wszystko zostaje po "staremu". Ten zabieg ma wyłącznie na celu odciążenie Kitola i uniknięciu częstych sytuacji, które opierają się na edycji tematów, do których posiadam wyłączność (nie mowa o moderatorach). Tak więc.. czasem zajrzę na serwer z flagami by pograć / pomóc w banowaniu. Do zobaczenia : 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Fajnie, że postanowiłeś mu pomóc Oby praca na tym stanowisku szła Ci jak najlepiej i nie z przymusu tylko z własnych dobrych chęci Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 SHADOW WRÓCIŁ YEAY ! XD To dobrze że pomożesz Kitolowi w tym FTP przynajmniej serwer będzie miało swoich opiekunów, którzy dużo oddali temu serwerowi xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 szadouuuu ! powodzenia życzę wam ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 W końcu wróciłeś, wiedziałam że wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Można śmiało powiedzieć, że nawet nie odszedłeś, praktycznie codziennie widziałem Cię, że byłeś dostępny w ciągu 24h.Witaj z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 no shadow czekałem na Cb i się doczekałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Można śmiało powiedzieć, że nawet nie odszedłeś, praktycznie codziennie widziałem Cię, że byłeś dostępny w ciągu 24h. Witaj z powrotem. Proszę Cię, nie żartuj sobie ze mnie Tak jest dostępny tylko jeden użytkownik - James xD Edytowane 11 Marca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wiedzialam, ze wrocisz ^^ witamy ponownie Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Shdow wrócił wszyscy to chyba wiedzieliśmy, że prędzej czy później wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Fajnie że wróciłeś, powodzenia i do zobaczenia na serwerze i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wiedziałam że wrócisz, błagam zajmij się roundsoundem i piosenkami, które nie odtwarzają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.reD-l0gaN 2 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 .Wiolka. Jak ktoś nie potrafi skonwertować piosenek to nie działają ;3 // było wiadome że wróci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi