Red_Bull 4 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Imię: Kacper, Wiek: 16 lat, Kontakt: GG: 50040073 l Skype: cs.qwerty2 l Steam: red_bull131 l Forum (prywatna wiadomosc), Twój nick na TS3: RedBull Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ serwer ts3 rozwija się z całą parą, jest coraz więcej osób aktywnych na ts3, Trzeba trochę ogarnąć (chodzi np. o rejestracje użytkowników nieraz muszą czekać), oczywiście pragnąłbym tam starać się utrzymać porządek. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: ok. 3-4h, ale w piątek, sobotę, niedzielę oraz nieraz siedzę po nocach. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak jestem właścicielem TS3 (ip moge podać na pw administratorowi), lecz to nie przeszkodzi mi w częstym bywaniu na ts3 cs-classic Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Jestem właścicielem ts3, potrafię robić rangi, kanały, ogólnie wszystko co potrzebne. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak. Mam nadzieję, że dacie mi szanse, Pozdrawiam, RedBull. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ostatnio sporo przesiaduję na ts i jakoś często Cię nie widzę. Na forum jesteś od 7 marca, a od kiedy masz do czynienia z ts na cs-classic? Napisałeś, że jesteś właścicielem ts'a, to może zajmij się swoim. Jak dla mnie za krótko jest i za rzadko go widzę. Jednak to nie ja decyduję, ale na tą chwilę jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 w życiu Cię na ts'ie nie widziałem ;d Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Nowy jesteś na sieci, forum , ts i już wszystkich obczaiłeś. No pkt z dupy ale trzeba na niego jakoś odpowiedzieć, ani razu cie na ts'ie nie widziałem a ty już obeznanie w administracji (mówie o ts3) . W dodatku już operujesz jeden ts3 , i mówisz że możesz podać IP, jeżeli byś podał komuś (jako admin) to byś reklamował innego ts'a. Regulamin się kłania, no i pkt w regulaminie podania . 35 postów - nie ma, 15 dni na forum - nie ma Zachowanie kultury - nie znam cię, jak i pewnie nikt Świeżak, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Na nie! Wymagania nie spełniasz, jesteś nowy i kłamiesz pisząc, że kontakt z nami czyli adminami masz na 10... człowieku ja cię nie widziałem jeszcze na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) WIELKIE NIE ! -Wymagania - ani razu CIę nie widziałem na ts a siedzę na nim bardzo często. - Kłamiesz w żywe oczy. Piszesz że masz super kontakt z administracją jak oni CIę nigdy nie widzieli - masz swojego ts3 to zajmij się swoim Edytowane 13 Marca 2015 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Piszesz, że kontakt z administracją masz na 10... Jak możesz mieć na 10 jak mnie nie znasz. To już muszę ci powiedzieć, że tej 10 nie masz. Ogółem na ts3 nigdy Ciebie nie widziałam, ewentualnie jeśli byłeś to się z tłumu nie wyróżniasz. Co do rejestracji użytkowników kitu nie musisz wciskać, że długo czekają na rejestrację bo albo Ja lub moi koledzy są i zarejestrują od ręki. Co prawda usuwaniem kanałów tylko Ja się niestety zajmuje. Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 18 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi