.Blaze. 5 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 1. Nick: Blaze2. Imię:Arek3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): oceniał bym na 3 ale szybko łapię więc powinienem ogarnąć5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Blaze/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem uczciwy, potrafię rozpoznać jeśli ktoś łamie regulamin. Napewno konsekwentny w tym co robię, spędzam dużo czasu na serwerze do tego posiadam wysoką kulturę osobistą. Chciałbym zostać adminem ponieważ nie ma ich zbyt wielu, a kolejny się przyda i serwerowi i graczom.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-8 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Całodobowo 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Teraz po przerwie 2 miesiące przed przerwą ok 2 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, aczkolwiek po dlugiej przerwie komendy sie pozapominały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Całodobowo Super Nie ma to jak admin 24/7 Nie czepię się słabej znajomości amx bo to tylko jedna komenda - amxmodmenu z której operujesz. Wszystko tam robisz, co jest potrzebne adminowi. Godziny na serwerze masz, i to sporo nawet co do reszty nie wiem(serwerowe sprawy) . Jestem za okresem próbnym, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Powiem tak: •Czas przegrany na serwerze w miarę; •Przypomnij komendy admina oraz podstawy amx; •Jesteś oczywiście całodobowo no to duży +; Jestem na Tak. Mam nadzieję, że nie zawiedziesz użytkowników cod mod'a oraz administracji i będziesz dobry adminem. + Pozdrawiam, RedBull, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Blaze. 5 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Na pewno ich nie zawiodę i spełnię oczekiwania Dziękuję za poparcie Edytowane 12 Marca 2015 przez Omega * Złamanie regulaminu ZAMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Również jestem na okres próbny Czas na serwerze masz odpowiedni, często cie widzę i nie ma problemu z dogadaniem się z tobą. Amx nie jest problem nauczenie się amx Jedynym twoim minusem są posty na forum ale to też mam nadzieję, że nadrobisz ją i będziesz dobrym adminem. !!!! NIE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM PODANIU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wypowiedz w podaniu przez autora skutkuje WARNEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi