Gruffi 108 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+Karta graficzna Radeon HD 5670Pixel Shader 5.0DirectX 9.0cRAM 3 GBOS Microsoft Windows XP(SP3)Wolne miejsce 165.9 GBpłyta głowna: K10N78FullHD-hSLI R3.0 Pytanie czy opłaca się kupować jakiś procesor i płytę główną aby mi poszedł CS GO? czy kupować nowy komputer w całości bo siębardziej opłaci, czy moze sam procesor jakiś będzię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jesli chcesz kupowac PC to polecam ci składany.. taniej ci wyjdzie. Za okolo 1,5 albo 2k złozysz dobrego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 mialem podobna grafike i odrazu pisze ze odradzam. bedziesz sie tylko denerwowal na ilosc fpsow max 30 pewnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Teraz mam 35 FPS a gdy strzelam to 20 Wiem że składany taniej i lepiej ale pytam się czy warto kupić procesor czy to jest już taki złom że tylko nowy kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) problemem jest tez grafika. musisz miec mocniejsza. nie inwestuj bo to nic nie da. przy 100 fpsach dopiero da sie w miare grac. bedziesz sie strasznie meczyl. ja mialem taka sama grafike i mialem range elit siver / gold 1. kupilem uzywany komp ale juz bardziej pro . teraz mam 300 fpsow i i range gold 4 / ak Edytowane 12 Marca 2015 przez Damian? NL/PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Również polecam Ci kupić nowego, najlepiej całego już kompa Tu masz słaby procek i grafikę mocno średnią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Składane są najlepsze, powiem Ci typie że ja sam złozylem sobie kompa i jest bardzo dobry .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Również polecam Ci kupić nowego, najlepiej całego już kompa Tu masz słaby procek i grafikę mocno średnią. No niby tak ale za dobrego gotowca będzie musiał zapłacic około 2,5 tysiąca, a jak sam sobie złozy albo ktos mu tam to da niecałe 1,5 tysiaca i bardziej mu sie opłaca. ale pytam się czy warto kupić procesor czy to jest już taki złom że tylko nowy kupić? Lepiej składany, bo na tym to wątpie. Poszperaj sobie na internecie i poszukaj częsci.. ja ci polecam strone morele. Sam od pewnego czasu z tej strony korzystan, i teraz tez własnie planuje wziąc PC. Edytowane 13 Marca 2015 przez aver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dzięki za opinie i pomoc Do zamknięcia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja też się dołączę. Bardziej polecam kupić składany niż dokupywać części tylko. Na dłuższy czas Ci wystarczy. Tylko tym razem wybierz intela i gtxa, ponieważ jest o wiele więcej wsparcia dla tych marek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi