SaphiR;3 359 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: PandaBiceps / Saphiree ;3 2. Imię: Oskar 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx (0/10): 10 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT: 1. http://www.gametracker.com/player/PandaBiceps./31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam ogromne doświadczenie , i żaden oszust mi nie ucieknie ! Jestem miły i raczej szanowany więc myślę że w tych kwestiach się wiele nie zmieniło 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:61581361 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3 h wieczorami 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Codziennie głównie po 22 2/3h 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 8 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Oczywiście Od siebie dodam tylko tyle , że godzin mam mało (wiem) , ale z racji tego że wiele osób mnie namówiło do tego podania więc to robię. Staż mam duży gram teraz nie wiele , ale w dobrych godzinach Myślę że nadam się do "łatania dziur" ; > Edytowane 12 Marca 2015 przez WhoYouYeahBunny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Czekałam na to podanie Oskarek ogarnięty chłop, miał juz tutaj admina, wszystko pięknie ogarnia. Jestem na Tak Tylko zostań już na stałe z nami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 - Ogarnięty - pomocny -zabawny - Bot - zna amx - skladka ! - Wiek Najlepszy <3 Nic dodać nic ująć Na TAK ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wymagania sa ok i nie mogę się do nich przyczepić, ale dziś zauważyłem parę wulgarnych słów które pisałeś na say. Czy do dobry przyklad osoby która kandyduje na admina ? Fakt faktem ludzie Cie znają i lubią wiec ja też dam Ci szansę na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jestem na tak + aktywny + był kiedyś adminem tutaj + zna się na tym + ogarnięty + miły + ma na imię tak samo jak ja + grasz w nocy to + @skalny od kiedy nie można używać wulgaryzmów ? Na serwerze można przeklinać ale z umiarem natomiast jest kompletny zakaz obrażania graczy jakikolwiek sposób ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Krótko i na temat jestem na Tak spełnia warunki takie jak: -Aktywny -Obeznany Amx -Steam -Składka -Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 "Dodam więcej powodów, będzie lepiej" - skladka ! - Wiek Najlepszy <3 + ma na imię tak samo jak ja Beka _________________ Mimo wszystko powiem, co myślę z czystym sumieniem. Według mnie, powinieneś jeszcze pograć na serwerze. Bardzo się cieszę jak inni, że wróciłeś i pragniesz zostać administratorem, jednakże.. "z racji tego że wiele osób mnie namówiło do tego podania więc to robię. Staż mam duży gram teraz nie wiele , ale w dobrych godzinach" Jak pograsz, zmienię zdanie. Na razie wybacz, ale nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem na TAK!Chłopak zna sie na rzeczy, ogarnia amx, długo jest z nami na serwerze (ostatnio mniej grał, ale nadrobi). Odpowiednia osoba na to stanowisko, bardzo Nam wszystkim sie tutaj przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ogarnięty, doświadczenie ma w adminowaniu, Steam, miły, składka... Po co wypisywać to samo już któryś raz? Jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie bede sie za duzo, rozpisywal ,ogarniety ,wiek. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Oskarek jest super, ogarniety, kulturalny, doświadczenie posiadasz. Jednak za mało grasz GT nie powala i dałabym okres próbny, zebys nadrobil podczas tych 2 tyg. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wielkie tak dla tego pana:P amx ogarnia,kultura itd. co tu duzo mowic ogarnia chłopak:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Na TAK Ogarnia Rozpoznaje spalonych Dużo gra i miał admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem za okresem próbnym Wymagania w większości spełnia, jednak z aktywnością jest tak nie za bardzo dlatego okres próbny. Nadrób tą aktywność i bądź z nami jak najdłużej gorszy misiu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 wszystko na tak, nadrób aktywność i będzie ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pewnie, że jestem za. Powody wyżej; nie ma sensu powtarzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ogarnięty spokojny gracz, miał admina i zna amx bardzo dobrze. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. (okres próbny)Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 14 Marca 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi