KYSIUS 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 moj nick: .:KYSIUS:.Nick admina/gracza który zawinił: DIABELadmin/gracz: admindata i godzina: 15:41 17.01.2013dowody:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DIABEL. [AMXBans] Pozostalo ci 34 minut i 28 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : KYSIUS : . [AMXBans] Powod : ' TXT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.231.251.28 'opis: mapa de_eldorado, stalem na dachu jak inni i Diabel mnie zbanowal za txt, a chocby nie podlegaly skardze bany do 1h, to niech wytlumaczy mi zaco bana zebralem ? za stanie na dachu pzdr. tylko wbilem na serv wyszedlem i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jeśli stałeś na budynku o nazwie SALON to ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie tylko ja tam stalem... a po 2 to nie byl salon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dowowdy ?chcesz to wejdz na hltv i nam udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Po pierwsze kampiłeś na dachu salonu (bs'a).Po drugie dałem kilka osobom bana za txt(bs salon).Po trzecie brak dowodów.Po czwarte ban niepodlega 1h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bany godzinne , 30 minut , 5 minut nie podlegają skargą.Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi