kamil11311 17 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam pytanie, co sie dzieje z codem? zresetowalo lvl i po zmianie mapki resetuje za kazdym razem . co moze byc powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nazwa tematu powinna odzwierciedlać to co jest w niej zawarte ^ ^ Pliki nvault wyczyściło, więc jest reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie 10min po crashu serwera zmieniła się nazwa serwera na half-life , komenda rtv nie działa , runda trwa 5 minut , niema limitu mapy zróbcie coś z tym... Jak narazie tyle ogarnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wiem, pukawka zrestartowała serwer po moim zgłoszeniu. Sprawdź teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 wszystko jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi