_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Można by było dodać komendę "/rs" .Dlaczego? Wiele osób grających na pb pisze tą komendę na naszym pb ,a polega ona na zresetowaniu statów .Nie ogólne ranku tylko z danej chwili na serwerze.Komenda fajna i polepszająca grę bo nie powiem sam bym często ją napisał i na inncyh pb od czasu do czasu się jej używa by zresetować słabe staty np 1-10. Pop prostu lepiej by się grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 czyli wgrać resetscore , bo można również zrozumieć jak roundsound Jaśniej na następny raz. http://amxx.pl/topic/19351-reset-score/ Można zamienić na te twoje /rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Przyda się też czasami przez pomyłkę piszę /rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Muzykę można wyciszyć w opcjach, nikt się nie bawi już w roundsound. Wygodniej byłoby pod komendą /rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wybacz siwy myślałem ,że zakumacie .Następnym razem dokładniej opiszę sprawe Więc jak z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 NA starym modzie 4fun była ta opcja. JA jestem neutralny w sumie bo to tylko jest tak o na pokaz bo w ranku i tak czy tak zostaję te "dedy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tak ,ale jak w ranku masz 1000 zabic na 200 śmierci ,a na serwerze 10 zabić na 20 śmierci to odechciewa się grać ,a po resecie stat od razu lepiej się gra ,a tak to trochę osób na serwie wychodzi i wchodzi by sobie zresetować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dobra myśl, ja np lamię i mi się to przydaje. Po co robić reconnecta, jak można zresetować w trakcie gry, taki plugin niczemu nie zaszkodzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Dziś dodam /resetscore zamykam Edytowane 15 Marca 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi