JigsoW 26 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 1. Nick: JigsaW2. Imię: Maciek 3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 65. Mikrofon(Tak/Nie): Nie6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/JigsaW/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dużo razy już się zdarzało jak był ktoś kto nie przestrzegał regulaminu. Chciałbym zostać adminem głównie dlatego że chce się sprawdzić w tej roli. Po za graniem w CS'a gram w piłkę nożną. Gram w klubie więc będą się trafiać takie dni kiedy nie wejdę na serwa, bo będę miał trening/turniej/mecz. Patrząc na mój wiek nie trudno się domyślić że się jeszcze uczę 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu 1-3h na weekendzie 3-5h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend): W tygodniu głównie po 15, a na weekendzie ok.12 i gram z godzinkę, w południe gram jak jest kiepska pogoda i wchodzę na wieczór ok.18 i gram póki mi się nie znudzi 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jedyny minus to ze nie byłeś adminem, reszta jest ok, amx poduczysz się w praktyce tak samo jak ja kiedyś więc to nie ma znaczenia bo uczy się szybko, jestem na tak znamy się długo z serwera i wiem że jesteś ogarnięty Pozdrawia Żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Myślę, że się poduczysz będąc adminem wiec warto dać ci szansę. Jestem na TAK. Pozdrawiam Pro Edytowane 13 Marca 2015 przez Pro.Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 nie mam co dużo gadać bo dane o Tobie mówią same za siebie a ja też jestem tutaj pierwszy raz opiekunem, także też się nauczysz na serwie prawie ciągle jesteś no i nie ma z Tobą problemów okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem za Nie ma z tobą żadnych problemów, da się pogadać, jesteś ogarnięty, często grasz i nawet ci to wychodzi. Przyda nam się kolejna głowa do pomocy. Główne wymagania spełnione, szkoda tylko że brak steam i nie byłeś adminem. Bez Steama też można mieć admina, a i kiedyś musi być pierwszy raz żebyś został adminem. Jestem za próbnym póki co żebyś się przeszkolił. Jak coś to pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Grasz tu już bardzo długo, nigdy nie było z tobą problemów, jesteś sympatycznym graczem, osobiście bardzo cię cenię i uważam, że dobrze sprawdzisz się w roli admina. Jestem na TAK Edytowane 13 Marca 2015 przez NiE RoB Mi SsOw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem na Tak. Grasz już bardzo długo i widzę, że w końcu się skusiłeś na podanie. Pozdrawiam Leilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMad 9 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem na tak amx ogarniesz w praktyce staż ładny i grasz dość długo na serwie Jestem na YES !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 jesteś ogarnięty nie było problemów z tobą i dość często cie widywałem zanim miałem problem z netem to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku1947 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Jestem na Tak,ponieważ gra czesto na serwerze i kultura jest Edytowane 14 Marca 2015 przez Dziku1947 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi