Sailor Moon 494 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Nick: Jasmine./ Justynka. Powód rezygnacji: Niedługo zaczynam staż i nie będzie czasu na adminowanie :x Poza tym czas kończyć grę na publikach, chciałabym bardziej poświęcić się grze 5on5 ze swoją ekipą. Coś od siebie: Przede wszystkim chciałam podziękować Siwemu oraz rolowi za danie mi dwóch szans na bycie adminką na serwerze ODD2. Mam nadzieję, że wywiązałam się ze swojego zadania. Dziękuję również wszystkim adminom tym starym i tym nowym za dobrą współpracę, trzymajcie serwer w dobrym stanie, pilnujcie porządku! Miło było poznać wiele fajnych, ciekawych osób, pogadać, pożartować. Oczywiście nie żegnam się całkowicie z CSC bo będę wchodziła na forum i z niektórymi osobami mam kontakt, ale reszcie chciałam podziękować za wspólną grę i czas spędzony na serwerze. Dzięki jeszcze raz, trzymajcie się i powodzenia . Edytowane 13 Marca 2015 przez Jasmine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nieee!Jedna z najlepszych adminów na serwerze :/.No nic, każdy kiedyś musi, przynajmniej ja Cię rozumiem, staż... (MOJE BYŁY BEZPŁATNE!) :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kto Cię namówił żebyś się z pixeli przerzuciła na GO? Powodzenia i do zoba na mix'sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Powodzenia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Powodzenia tam na stażu, kontakt na pewno zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Też życzę powodzenia Justynko ma ! ;*** tak jak pisze kolega wyżej kontakt się na pewno nie urwie! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Narka i powodzenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Powodzenia i do zobaczenia na mixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No co Ty Justyś powodzonka. Napisz czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Trzymaj się i graj dobrze tego mixa Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wszyscy odchodzą powodzenia! czekam na mixowym na Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Na każdego przychodzi czas :c. Myślę że będziesz jeszcze wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi