xBedwaka 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nick:B2KLink do SS:------Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : B2K [AMXBans] Reason : ' aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1014066208 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.185.59 Serwer:Cod mod 350Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=155330 Otóż dostałem ssy gdy chciałem wycinek z konsoli mogłem wbić na serwer a potem dostałem aktywnego . Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wstaw prosze ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) jeśli mogę się wypowiedzieć te ssy oraz bana aktywnego dostałeś ponieważ - (chodzi mi o aktywnego ban) grałeś na aktywnym bo jeśli byś lukał to automatycznie by cie wywaliło a tu miałeś staty wtedy jak dobrze pamiętam 2 do 3 czy jakoś tak to powiedz mi jak mogłeś sprawdzać wycinek z konsoli , jak normalnie grałeś ? Edytowane 14 Marca 2015 przez Kilerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi