kamil11311 17 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Sytuacja powtarza się z wczoraj, cofa lvl co mape, topka utrzymana, oraz nie posiadam ani vipa ani premki ktora zakupilem niedawno, co to sie dzieje? wczoraj byl reset wbilem juz okolo 60lv a dzisiaj to samo :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gotowe. Teraz na pewno nie będzie takich błędów. PS: Robiłem to na telefonie wiec mogłem tez pominąć jakieś usługi ze sklepu, jak wrócę dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 znów skanowało lvl-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dziwne, że w FTP wszystko jest normalnie, więc nie mogło zresetować lvl, chyba że był crash, to wystarczy zmienić mapę. Lvl są zapisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loll 0 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzisiaj znowu zresetowało lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Lvle są resetowane co mapkę, nie zapisuje się nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 3 dzień z rzędu to samo... 2 dni temu miałem 64 usunąło wczoraj 78 usunęlo no kurde ma sens ten coD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 co to ma być nabijam codziennie 80lv i zaczynam od zera zalosne to juz sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 15 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 To nie moja wina. Na serwerze ciągle przywraca jakieś pliki które zapełniają miejsce na dysku, zgłosiłem to pukawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Ja straciłem premke, vipa i admina :/ ustawiłem żeby otworzyło mi cs za zgodnością i jako administrator dałem teraz normalnie i już mam wszystko Edytowane 15 Marca 2015 przez DrEsIaRz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 15 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Widocznie ci się SID zmienił, takie sprawy załatwiamy na PW, bo to nie jest problem z tematu. Skrypt z kopią zapasową zostanie naprawiony do jutra(tak napisała pukawka), a więc nie powinno już resetować lvl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mamy nadzieję że już więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Takie ciągłe nabijanie początkowych lvl niektórych denerwuje i odchodzą z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 15 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 To już odpowiedziałem na to co piszesz. Pukawka ma poprawić skrypt kopi zapsowej, bo ten skrypt zapełniał miejsce na serwerze, przez to dochodziło do usunięcia danych z nvault, bo nie było miejsca by je zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Chociaż tyle że zostało to sprawnie wykryte i naprawione :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 czyli juz nie bedzie resetowalo lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 16 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie, nie będzie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi