Maxer xD 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 1. Nick:Maxer 2. Imię:Bartek 3. Wiek:15 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Bardzo dobre 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Jak trzeta to tak ale dziś niezapłace. 7. Link do swojego GT**:Niemam. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem ogarnięty bendą mnie lubić już nie raz miałem admina 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0 : 0 : 634140228 prosze. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:5H,6H 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Codziennie gram 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem nie raz miałem Admina proszę o to żebym dziś jeszcze dostał Admina przydam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 0 aktywności na serwerze, jeszcze to: "banda mnie lubic" skądś Ty się urwał. Składka to samo, jakimś jokiem jest to podanie? Jestem na wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer xD 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Weź daj mi szanse xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) NA NIE.~Podanie słabe.~GT "Nie posiadam" Porażka...~Wypowiadanie się pod swoim podaniem.~5H-6H Pewnie nawet nie masz tyle spędzone na serwerze..Moim zdaniem do zamknięcia.PS.To jest GT Edytowane 14 Marca 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wypowiedz we własnym podaniuJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Edytowane 14 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi