szoguun 1 568 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Imię:Oskar Wiek:15 Kontakt:Steam [CSC] Hames i forum Twój nick na TS3:Hames Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Bo jestem bardzo aktywny na ts3 siedzie na nim praktycznie całe dnie od włączenia kompa do jego wyłączenia.Chciałbym pomóc adminom bo ten serwer stał się o wiele popularniejszy i przyda się taki noł lajf, który będzie całe dnie na ts i chętny do pomocy. Kontakt z administracją: (w skali 1-10):7/10 Ile czasu spędzasz na TS3:Całe dnie Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):6/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Małe ale szybko się nauczę Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Mam nowy super mikrofon xd Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Jasne ze tak xd Edytowane 14 Marca 2015 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Oskar to typowy NO-LIFE po całośći. Potwierdzam, ze siedzi całe dnie, gdy nie musi isc do szkoly. Myślę, ze przyda sie taka osoba w zespole, może i młody, ale myślę, ze ogarnie. Mikrofon posiada, głos po mutacji tez. Także dałabym szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Aktywność na TSie jest moim zdaniem wygórowana, kiedy tylko wchodzę na TS na umówione spotkania to zawsze go widzę. Mimo niskiego poziomu doświadczenia oraz wieku myślę, że można dać mu szanse. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 nowa generacja mikrofonu - gadasz do słuchawki I dalej nie wiem jak ci to działa ;d Na tak, ponad 3 miesiące siedzisz na naszym ts'ie z dużą aktywnością, //wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja też na tak. ;] Często Cię widać, nawet bardzo często. Takich adminów potrzeba, tym bardziej, że z "ekipą ts'a" się dogadujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jestem na Tak duża aktywność ogarnięty nowy mikrofon nareszcie brzmi jak człowiek a nie jak wcześniej przez słuchawkę gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja również jestem na TAK, cały czas widoczny ogarnięty mimo wieku bardzo dojrzały Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Najwiekszy nolife jakiego widzialem. Jestem na TAK siedzi bardzo duzo. PS :Znajdz sobie kolegow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 21 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi