CSI HARD BASS 7 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 1. Nick: CSI |HARD| |BASS| 2. Imię: Adrian 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/CSI%20|HARD|%20|BASS|/193.33.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym graczem z poczuciem humoru Myślę,że byłbym odpowiednim kandydatem na te stanowisko, gdyż byłem już adminem na wielu serwerach, jest wielu cziterów których trzeba ukarać za ich nie poprawne granie i często nie ma adminów na serwerze dlatego właśnie ja jestem odpowiednim kandydatem 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14-17,18 . Weekendy 10-20 11. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat z przerwami 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem na wielu serwerach również i na tym kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wszystko fajnie, tylko martwią mnie dwie rzeczy.1.Czemu nie ma podpunktu ze składką ??2.Brak steam.Lecz jednak dam Ci szansę -Okres próbny.PS.Wzór jest wzięty z szybkiej rekrutacji, albo zmień wzór, albo napisz to podanie w szybkiej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Strasznie mało grasz, więc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi