KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nick: KoPasLink do SS: http://www12.zippyshare.com/v/Zj1zDRDk/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KoPas [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 23015440 ' [AMXBans] Your IP : ' [AMXBans] =============================================== Serwer: #1[RESET 16.02][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (de_dust2)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=157710 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Czas modyfikacji sie nie zgadza, dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jaki czas modyfikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ss,ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie rozumiem problemu, co się niby nie zgadza? zuploadowalem je dzisiaj, wczoraj wrzuciłem też posta ale nikt nie odpisał więc jeszcze raz wszystko zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 13.03.2015 - 15:57:21- data wykonanych ssow 01:34, data twoja modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 możesz rozwinąć co to znaczy data modyfikacji? nie znam się, nie wiem co się pod tym hasłem kryje... Podobno każdy ma 3 dni na napisanie prośby o UB a nie od razu po dostaniu bana -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Data modyfikacji jest to data zrobienie ss'a, każda modyfikacja(zmiana w paincie/ gimpie/wszelka modyfikacja) zmienia czas modyfikacji pliku i zastępuje go czasem w którym został edytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ahaa, bo ja mam wirusy takie ze nawet jak zmienię datę i godzinę to się przekręcają same... jak najadę na te screeny to jest data 1 dzień przed banem no to ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoPas 0 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 aktualnie mam 13 marca 00:55, mg zrobić srceena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi