TerroR 39 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 1. Nick: TerroR [Nowy : MowMiPawel]2. Imię: Paweł3. Wiek: 17 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/TERROR/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty , staram się pomóc każdemu graczowi , piszę poprawnie po polsku nie raz klawiatura zawiedzie ;D , jest bardzo dużo cziterów kropka to potwierdzi ... i chcę szczególnie zachować porządek na serwerze9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dni robocze : 5/7 h , Dni Wolne : Do 9 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze - 15/24 z przerwami , Weekend - 10:00/0:00 oczywiście z przerwami paro godzinnymi 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 rok leci 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście miałem własny serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Za imię + A tak poważnie, jestem na TAK, jest dużo cheatów na serwie, brakuje adminów, nie każdy siedzi cały czas, a Terrorka często widać, myślę, że da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jestem na tak, kolejny admin sie przyda tymbradziej, że już miałeś styczność z amx, zgłaszasz na u@ osoby które łamią regulamin o jesteś aktywny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jestem na tak. Pomocny dużo siedzi na serwerze. Na forum wypowiada się. Ogólnie ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) 3. Wiek: 17 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście miałem własny serwer Wątpię w to.... zachowujesz się jak dziecko 14 letnie... Sądzę że Nie. Grywasz , bo grywasz ... ale kultury z tego co widziałem na serwie to nie ma. Więc dlatego pisze że NIE! Edytowane 14 Marca 2015 przez Tyski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja jestem na Tak: -Brakuje Admów -Widziałem go na serwie (Tak wiem teraz za często mnie niema ale trochę czasu brakuje) -Wiek -I AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi