Maly 18 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 1. Nick: Maly 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): 7 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak jesli chodzi o zakup vipa (zawsze tez mozemy sie dogadac) 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Maly/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mysle ze nadaje sie na admina nie raz ze mamy "odpal" na serwerze umiem rozpoznac kto ma wlaczone czity jestem ogarnienta osoba przyznaje gdy sie wkurze umiem troche pobluzgac przez micro ale jesli dostalbym stanowisko administratorskie postaralbym sie to poprawic. Staram sie tez byc czesto na serwie lecz nie zawsze mam czas na gre poniewaz mam tez zycie prywatne. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID Steam_ID: 0:1:754247010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-5h dziennie zaleznie od powrotu ze szkoly/praktyk 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): popoludniu wieczor czasami zdaza sie ze ranne godziny zwlaszcza w weekendy 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Brak wymaganej ilości postów na forum. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly 18 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zawsze mozna to poprawic na okresie probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) "Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury oraz ostrzeżeniem Cię w postaci warna. Pamiętaj o opcji "Edytuj"." "Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna." Twoje ostanie podanie zostało odrzucone między innymi za niską aktywność na forum. Na dzień dzisiejszy jest taka sama. Edytowane 14 Marca 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi