HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Nick: HiszpanskiTorreador Powód rezygnacji: Irytują mnie admini Coś od siebie: Rezygnuje z admina na deathrun na serwerze będę jeszcze grać tak jak i na innych po prostu ten serwer zaczął mnie irytować przez niektórych adminów, ja też najlepszy nie byłem,popełniałem błędy ale niektórzy admini na tym serwerze to totalna porażka. @edit : Nie mówię tutaj o Tobie wisza, ani a zygim, ani o machwesie no i riasie też nie Edytowane 14 Marca 2015 przez HiszpanskiTorreador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Doskonale wiem o czym mówisz, ja miałem to samo na COD modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Ale to po co odchodzisz ? Nie lepiej takich adminów ignorować, albo skarge na nich złożyć jeśli się nie wypełniają z obowiązków ? ( jak tam jest nwm nie grałem) No, ale cóż to jest Twoja decyzja, więc powiem tylko cześć. Edytowane 14 Marca 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ale to po co odchodzisz ? Nie lepiej takich adminów ignorować, albo skarge na nich złożyć jeśli się nie wypełniają z obowiązków ? ( jak tam jest nwm nie grałem) No, ale cóż to jest Twoja decyzja, więc powiem tylko cześć. Są ludzie których jest bardzo ciężko ignorować ;]. Co do tematu to wiem jak to jest (osobiste doświadczenia ) jak chcesz to pograj trochę na codzie (czasami cię tam widuję) i zapraszam do złożenia podania na admina ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Szkoda że tak postanawiasz ale jeśli nie da się nic zrobić to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No kurcze :/. Byłeś bardzo dobrym adminem, ale to twoja decyzja :c. Masz nas odwiedzać, a nie nas zostawić :/. /Admin odebrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi