_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Jako iż serwer jest teraz full i 80 % ludzi nie zna map to proponuję dodać komendę /mapy i pojawi się lista map obecnych na serwerze. Mamy mało dużych map i znanych.Oto moja propozycja nowych map: cs_assault cs_assault_upc cs_italy cs_max cs_office cs_paintball de_aztec de_dust de_dust2_2x2 de_dust2002 de_hell de_dust2_long de_kabul de_mirage de_rats3 de_rats_1337 de_westwood_big pbee_neon paintball_azurro2 pb_snow ob_fast pb_arenabrazil paintball_azurro paintball_asek de_rats4_final de_rats_2001 Oto moja propozycja map jakie muszą być Bo gdy jest taki dust2 z 20 all i zmieni ktoś na mapę dal 8 ludzi to większość ucieka.A z dużych map mamy tylko dust2,westwood,eldorado,nuke,tuscan,train,zima z czego ludzie nominują tylko dust2 i eldorado bo te mapy pamiętają. I gdy miną już te duże mapy to można je znowu nominować dopiero w tedy gdy zagra się już kolejne 8 map.W tedy do wyboru są tylko małe mapy ,a branie znowu tych samych map nie ma sensu bo ludzie uciekają . Edytowane 14 Marca 2015 przez _aSd_Pb_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Co do 1 , listmaps w konsole i są wszystkie dostępne mapy na serwerze. Co do drugiego, aż tak musiałeś się rozpisać? Starczy że zanim można grać tą samą mape trzeba odczekać 8rund (map) . To jest do bani, najlepiej wywalić ten plugin który to ustala co ile gramy daną mape. Ale tu jest mało map pod pb Od razu zaproponuje chociaż nie gram, ale mogę żeby paniqa dodał mapy pb_ / fy_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Co do nowych map jestem owszem na tak. Ale map podstawowych typu de_dust2 już starczy. Lepiej dodać kilka nowych map specjalnie zrobionych pod PB. Edytowane 14 Marca 2015 przez bialyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Gdy dodałem mapy typu pb ludzie zaczeli z nich wychodzić i mało kto na nich grał. Dodałem pare nowych fy. Edytowane 14 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ok. Ja wyrażam swoje zdanie A co do tych nowych komend to przydała by się komenda /menu wtedy nowi gracza wiedzieli by jakie są komendy dostępne na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeżeli ktoś chce uzyskać pomoc to ma dostępną komedne /pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Właśnie ludzie najbardziej lubią grać na tych bardzo znanych zwykłych mapach oraz na tych mniejszych typu fy_ a te typowo pod FB to niektóre tylko uznają bo tak taka duża, że resp jest na przeciw siebie po prostu nie ogarniaja a co za tym idzie nie lubią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi