Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Skalny x2 :)

SkalnyPatataj

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: SkalnyPatataj

2. Imię: Maciej

3. Wiek: 19 lat 

4. Znajomość Amx (0/10): 9.5/10 

5. Mikrofon (Tak/Nie)TAK ale czasami mam z nim problem w CS i nie działa

6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście, że tak.

7. Link do swojego GT: http://www.gametrack...6.82.184:27691/ poprawa jest od ostatniego podania   :) 

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem który lubi pomagać i miło spędzać czas z innymi użytkownikami na serwerze, kultura i uczciwość to dla mnie podstawa więc dlatego staram się o admina na serwerze. Ludzie mnie znają i lubią więc nie widzę problemów

9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Tak posiadam, STEAM ID : STEAM_0:1:25857459

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h zależy od obowiązków 

11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): dni robocze to od 16-20 max do 21 zależnie od obowiązków a weekendy to od 12-16 i później 18-23 ( teraz przez ostatnie 3 dni nie grałem bo jestem chory )

12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: staż w csa to około 8 lat ale często miewałem jakieś przerwy z powodu obowiązków 

13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Byłem, na tym serwerze także jakiś rok temu 

14. Hobby ( tak od siebie ) : Informatyka, webmastering, motoryzacja, sport to piłka nożna oraz sztuki walki  :)

Proszę o godne rozpatrzenie Mojego podania  :)

Z pozdrowieniami, 

SkalnyPatataj

Edytowane przez SkalnyPatataj

No to ja jestem za okresem próbnym.

Widać, że starasz się nadrobić aktywność na forum jak i na serwerze, jednak o ile Ci się udało na forum to na serwerze wciąż jest trochę mało, bo (jesli dobrze policzyłem) masz 13h na serwerze a wymagane jest 30.

A tak to reszte wymagań spełniasz kultura jest u Cb na wysokim poziomie, na amx sie znasz.

Okres probny bo ta aktywność na serwerze nie za dobra, ale jeśli dostaniesz admina na okres próbny to wierzę, że nadrobisz te godziny.

• Like 1

Jestem na NIE !

-Aktywność na serwerze

-i tu pojawia się problem bo ostatnio za słowo "gimbus" chciałeś dać komuś warna i martwi mnie to czy czasami za to i podobne takie teksty nie będziesz karał banem

-skopiowałeś podanie co świadczy o tym że Ci nie zależy na adminie bo nie wysiliłeś w tym podaniu i tak zawsze uważam że jeśli osoba kopiuje swoje podanie to nie zależy mu na adminie

Edytowane przez JamesRodriguez
  • Like 3

Liczy się to co jest teraz.

Przegrałeś 13 godzin na serwerze, gdzie w jednym dniu nie przekroczyłeś nawet dwóch godzin o których mówisz w podaniu "16-20 max do 21 zależnie od obowiązków a weekendy to od 12-16 i później 18-23".

Obiecanki.. jak w polityce.

Jak jesteś teraz chory, to nie lepiej byłoby Ci pograć po chorobie i dopiero wtedy złożyć podanie?

Na nie.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności