SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: SkalnyPatataj 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 19 lat 4. Znajomość Amx (0/10): 9.5/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK ale czasami mam z nim problem w CS i nie działa 6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście, że tak. 7. Link do swojego GT: http://www.gametrack...6.82.184:27691/ poprawa jest od ostatniego podania 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem który lubi pomagać i miło spędzać czas z innymi użytkownikami na serwerze, kultura i uczciwość to dla mnie podstawa więc dlatego staram się o admina na serwerze. Ludzie mnie znają i lubią więc nie widzę problemów 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Tak posiadam, STEAM ID : STEAM_0:1:25857459 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h zależy od obowiązków 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): dni robocze to od 16-20 max do 21 zależnie od obowiązków a weekendy to od 12-16 i później 18-23 ( teraz przez ostatnie 3 dni nie grałem bo jestem chory ) 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: staż w csa to około 8 lat ale często miewałem jakieś przerwy z powodu obowiązków 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Byłem, na tym serwerze także jakiś rok temu 14. Hobby ( tak od siebie ) : Informatyka, webmastering, motoryzacja, sport to piłka nożna oraz sztuki walki Proszę o godne rozpatrzenie Mojego podania Z pozdrowieniami, SkalnyPatataj Edytowane 14 Marca 2015 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No to ja jestem za okresem próbnym. Widać, że starasz się nadrobić aktywność na forum jak i na serwerze, jednak o ile Ci się udało na forum to na serwerze wciąż jest trochę mało, bo (jesli dobrze policzyłem) masz 13h na serwerze a wymagane jest 30. A tak to reszte wymagań spełniasz kultura jest u Cb na wysokim poziomie, na amx sie znasz. Okres probny bo ta aktywność na serwerze nie za dobra, ale jeśli dostaniesz admina na okres próbny to wierzę, że nadrobisz te godziny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Jestem na NIE ! -Aktywność na serwerze -i tu pojawia się problem bo ostatnio za słowo "gimbus" chciałeś dać komuś warna i martwi mnie to czy czasami za to i podobne takie teksty nie będziesz karał banem -skopiowałeś podanie co świadczy o tym że Ci nie zależy na adminie bo nie wysiliłeś w tym podaniu i tak zawsze uważam że jeśli osoba kopiuje swoje podanie to nie zależy mu na adminie Edytowane 14 Marca 2015 przez JamesRodriguez 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Brak wymaganej ilości godzin na serwerze. :/ Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly 18 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Brak przegramych godzin na serwerze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Liczy się to co jest teraz. Przegrałeś 13 godzin na serwerze, gdzie w jednym dniu nie przekroczyłeś nawet dwóch godzin o których mówisz w podaniu "16-20 max do 21 zależnie od obowiązków a weekendy to od 12-16 i później 18-23". Obiecanki.. jak w polityce. Jak jesteś teraz chory, to nie lepiej byłoby Ci pograć po chorobie i dopiero wtedy złożyć podanie? Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi