mamutttt 10 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Na steamie, w grze wszedzie to samo, przez connect tez nie wchodzi Tak jakby serwer byl off, probowalem reinstall steama/csa nadal bez skutku, wie ktos moze ocb? To lezy po stronie serwera (chodz watpie) czy w czyms innym? Powiedzmy, ze wchodzac na serwer wystapil mi blad cos kolo tego: "Invalid name cos tam cos tam" nie pamietam, nie moglem tego znalezc w konsoli, pelno infa na temat bindow, odtad serw znikl, szkoda troszke uslugi + ciekawego serwa xD Reszta serwerow w liscie ulubionych dziala bez zarzutu :/ Ktos, cos sie z tym kiedys spotkalo i znalazlo rozwiazanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Miałem podobną sytuację na serwerze mixowym (nie naszym). Po wylogowaniu i zalogowaniu steama wszystko wróciło do normy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamutttt 10 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Szczerze? Dziwi mnie to, ze serwer jest -.- Skoro reinstallowalem steama, to i zarazem tak jakbym sie zalogowal od nowa xD Jakos dziala, zaskoczony wrecz ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Coś robiłeś? Naprawiałeś? Przestawiałeś? Zostawisz informację dla innych graczy (później zamknę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamutttt 10 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Nic xD Reinstal csa, potem steama - nic Ide spac, budze sie - jest :/ /edit Mozliwe jednak ze wystarczylo steama wylaczyc i wlaczyc, chodz w koncu reinstall steama byl, jednym slowem nie wiem Edytowane 15 Marca 2015 przez mamutttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi