HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 1. Nick: HiszpanskiTorreador2. Imię: Dawid3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): W tej sprawie skontaktuje się z opiekunem ale tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HiszpanskiTorreador/193.33.176.116:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, mam na imię Dawid chodzę do 3klasy gimnazjum uczę się przeciętnie ;d. Interesuję się piłką nożna i szkolę się troszeczkę w tym kierunku (gram w pobliskim klubie sportowym). Adminem na serwerze chciałbym zostać z przyczyn wiadomych każdemu. Brak admina - wszelkie oszustwa na serwerze. Potrafię się zachować w odpowiednich chwilach, jestem raczej spokojny, nie wdaje sie w bójki słowne z innymi graczami jeżeli już to robię to z kimś kogo znam i dla żartów. Wiem że nie wywiązuję się z GT lecz nadrobię to gt spokojnie . Chciałbym dostać szansę na tym serwerze, admina miałem również na dr i myślę że wywiązywałem się dobrze ze swoich obowiązków. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie posiadam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 1-2h minimum dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pon-pt 15-20. weekend 9-24 oczywiście z przerwami nikt nie jest maszyną ;d12. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 2lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No jasne, że na tak. Jesteś spoko, można się z tobą dogadać i nie będzie problemów. Miałeś admina, więc nie będziesz raczej robił głupot. Nie zauważyłam z twojej strony braku kultury czy łamania regulaminu. Nie podpadłeś,no i git. xd Na tak, ewentualnie okres próbny, tak jak inni przyjęci. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Ehh ten Torreador Denerwujesz mnie misiaczku ale raczej nadajesz sie na admina na ten serwer +/Wiek+/amx+/skladka+/Byles adminem na dr wiec pewnie sie znasz Na tygodniowy okres probny powodzonka. Tylko napisales: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, mam na imię Dawid chodzę do 3klasy gimnazjum uczę się przeciętnie ;d. Interesuję się piłką nożna i szkolę się troszeczkę w tym kierunku (gram w pobliskim klubie sportowym). Adminem na serwerze chciałbym zostać z przyczyn wiadomych każdemu. BRAK ADMINA Tu juz chyba troche przesadziles poniewaz admini na serwerze sa cały czas Edytowane 15 Marca 2015 przez Mentosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jak Marta i Bot są na tak to cóż innego mi pozostaje? ;] Teraz tak serio, to jest tak, że widuję cię na serwerze, kultura jest, doświadczenie jako admin jest ;], składka jest ;] wszystko ładnie pięknie jestem na duże tak, proponuję tygodniowy okres próby w przypadku pozytywnego rozpatrzenia podania ;], poza tym im więcej nas adminów tym weselej ;] co ni? ;] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mimo, że nie gram na tym serwerze to się wypowiem . Dawid jest ogarnięty, miły, pomocny, bardzo dobrze się sprawował na DR . Nie mam mu nic do zarzucenia . Na Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przyjęty na tygodniowy okres próbny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi