RomantykLekkichObyczajów 1 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 1. Nick: Romantyk(Nie)LekkichObyczajow 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 12 rocznikowo 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre, moj starszy brat ma admina na innej sieci więc też douczy mnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Romantyk%28Nie%29LekkichObyczajow/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły i kulturalny, przestrzegam zasad i myślę że moglbym przydac się by inni gracze również ich przestrzegali Machwes powiedział mi kiedyś, żebym spróbował swoich sił 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2H 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Przed szkołą i po szkole, a w weekendy to różnie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jestem na Nie dlaczego? Napisałeś w podaniu że przestrzegasz zasad? Psinco prawda. Non stop skracasz, wchodzisz na txt, twoja kultura nie powala, wychodzisz poza strefę tt. Jedynym twoim plusem jest gt. Co do dalszych minusów jest to wiek, co prawda wiek to tylko liczba ale czy można dac szansę 12 latkowi i mu zaufać? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nie rozumiem argumentów dotyczących wieku... Sporo młodziaków ogarnia tak samo jak starsi, a zdarza się, że i lepiej. Ogólnie jestem za okresem próbnym. Ogólnie chłopak dość ogarnięty, mi nie podpadł chyba ani razu. Można dać mu szansę, ale werdykt zostawiam Machwesowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Podziwiam Cie ze zlozyles to podanie. Na NIE! +GT -aktywnosc na forum -Posty -Wiek -punkt 8, zenada -Machwes powiedzial Ci "kiedys" ... prosze cie -Przestrzegasz regulaminow... amx bans nie klamie @"rozwalil" mnie punkt 11 Edytowane 15 Marca 2015 przez Umciaak * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Na nie-czemu? zdarzyly ci sie nie jeden raz wulgaryzmy nie spełniasz wymagań punkt 8 opsiany byle jak na tym nicku graja 2 osoby (bracia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Romantyku na razie jestem na Nie Pamiętam ile razy łamałeś regulamin. Twoja Historia banów to lekko mówiąc to masakra:/. Dużo razy Ci odpuszczałem ban bo się tłumaczyłeś tekstami "Myszka mi się zacięła". Dużo razy włączałeś pułapek jako ct, co też Ci czasem odpuszczałem bo kolejne tłumaczenia leciały. Masz też mały problem z kulturą, ale to mały. Pytałeś się Graczy czy się wypowiedzą w podaniu jak napiszę, ale to kiedyś więc nie zwracam na to uwagi. Wieku się nie czepiam ponieważ ja też jestem "małolatem" . Jestem za tym abyś spróbował swoich sił za 1/2 tygodnie, ale przy tym nie ma być żadnych wpadek, wtedy zobaczę, że Ci na tej posadzie naprawdę zależy . Popraw również swój czas na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi