Paatrick1 14 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Witam, Nazywam się Patryk. Mam 22 lata w tym roku i w wolnym czasie staram się trochę odpoczać przy grach komputerowych. Prowadzę Kanał z Poradnikami, Wskazówkami, Trikami i innymi ciekawymi zagrywkami w Fifie! Jeżeli jesteś zainteresowany podniesieniem swoich umiejętności to możesz zajrzeć na mój kanał, być może znajdziesz coś ciekawego dla siebie. W tej chwilii znajduję się tam kilka poradników dotyczących różnych trików, zagrywek. Kanał staram się rozwijać na bieżąco, ale nie jest to moja pracą, dlatego w tej chwilii materiał pokazuje się około 2x w tygodniu. Jeżeli chodzi o same poradniki, to lubię to robić, dlatego założyłem ten kanał. Jeżeli komuś spodoba się kanał, może zostawić subskrybcję lub łapkę w góre, pod filmikiem który mu się spodobał. Możecie również napisać swoją opinie w komentarzu, co pozwoli mi wzbogacać kanał i podnosić jego poziom. Najlepiej jeżeli zrobicie to, pod filmikiem, ponieważ najczęściej właśnie tam zaglądam i najszybciej jestem w stanie odpisać. Zostawiam wam wszystkie obecne linki do poradników poniżej. Jeżeli ktoś jest zainteresowany niech wejdzie # Ball Roll # Presing Zawodnika # Stop and Fakeshot # McGeady Spin # Rzuty Rożne # Ronaldo Chop # Zwód Ciała (Body Feint) # Bliskie Rzuty Wolne # Dalekie Strzały # Heel to Heel Flick # Rzuty Karne # Ruletka typu Spin https://youtu.be/23vkF8x3Acw # Berbatov Spin https://youtu.be/JS6djqf-LGM # Ruletka https://youtu.be/V5UE-MdvYcg Jeżeli materiały wam się podobają dajcie łapkę w góre i zasubskrybujcie kanał, aby nie przegapić kolejnych poradników! Jeżeli interesuję Cię Partnerstwo/Współpraca/Reklama Użyj @maila: [email protected] Jeżeli macie jakieś pytania piszcie Pozdrawiam Paatrick1 Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Paatrick1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Świetne, przyda się mi. like. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dobre masz te filmy, głos masz ok, bez zakłóceń. Tłumaczysz dobrze, nie masz problemów wymowy ani nic plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No ładny porodnik plusik Ciapaty specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za cenne uwagi, a ja wrzucam kolejny materiał na mój kanał Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Paatrick1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Poradnik jasny i fajny ale czytasz jakbyś nie mógł Strasznie akcentujesz w zdaniach i to w złych momentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Właśnie akcentujesz za bardzo Poradniki są świetne plusik i czekam na więcej. TEMAT OTWIERAM Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Dzisiaj trochę bardziej taktyczny poradnik. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Paatrick1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Poradnik jasny i fajny ale czytasz jakbyś nie mógł Strasznie akcentujesz w zdaniach i to w złych momentach To nie tak, że akcentuje. Po prostu część materiału jest głośniej, a cześć ciszej. Sam się zastanawiam jak to czasami wychodzi. Próbuje to ręcznie dopasowywać przez co tak wychodzi jak wychodzi czasami . Może to wina moja, albo mojego mikrofonu. Postaram się nad tym bardziej panować i bardziej starać się to wyelminować. Nie do końca rozumiem twoja myśl z czytaniem. Mógłbyś rozwinąć ją ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mi taktyka nie jest potrzebna, przerzut do Neymara, wrzutka na Robina i gol, a jak nie to Willian poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Mi taktyka nie jest potrzebna, przerzut do Neymara, wrzutka na Robina i gol, a jak nie to Willian poprawi Oczywiście może Ci się tak dobrze grać, ale pewnie też znajdą się słabsi gracze, którzy swoje braki w grze będą chcieli nadrobić taktykami Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Paatrick1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByQu 2 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Leci plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Zwiastun Kanału # Obrona Rzutów Wolnych Edytowane 29 Maja 2015 przez Paatrick1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) # Finezyjne Podania # Finezyjne Strzały Edytowane 29 Maja 2015 przez Paatrick1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Subskrypcja: http://www.youtube.com/channel/UCZGZ-6FI9Lx2T1hEgf-Bzaw?sub_confirmation=1 # Sprint # Wizualne Zmiany Boiska Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Paatrick1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 # Zaawansowana Obrona # Woleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Subskrypcja: http://www.youtube.com/channel/UCZGZ-6FI9Lx2T1hEgf-Bzaw?sub_confirmation=1 #Sezony -> 1# 2# 3# 4# 5# Zarabianie Coinsów FUT - Co dwa Pady to nie JEDEN! Edytowane 16 Lipca 2015 przez Paatrick1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 #Ball Protect #FIFA 16 - Kolejna garść informacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Subskrypcja: http://www.youtube.com/channel/UCZGZ-6FI9Lx2T1hEgf-Bzaw?sub_confirmation=1 # Kamera # Krótkie Rzuty Rożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paatrick1 14 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wracamy z poradnikami do FIFY 16: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Pomyliłeś działy To FIFA15, nie 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi