Hiper 11 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam, chciałbym się zapytać jak to jest z losowym VIP'em. Otóż, grając pewnego razu miałem atrybuty VIP'owskie - myślałem, że przez przypadek dostałem VIP. Jednak wszystko się "naprawiło" po zmianie mapy. Dzisiaj jedna osoba też miała VIP'a, która zwykle go nie posiada. Mam kilka pytań związanych z tą kwestią: - po co to w ogóle jest? Dla zachęty, żeby ludzi spróbowali i później kupili, coś a'la 'demo' ? - jaka jest możliwa częstotliwość dostania takiego VIP'a ? - czy dostaje ją losowo jeden gracz, czy grupka graczy, czy może muszą być spełnione jakieś warunki? Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) To błąd, który działa na korzyść graczy Jeden z graczy dostaje flagę vipa (nie wiem skąd, nigdzie nie jest to zapisane) i po zmianie mapy już jej nie ma, bo nigdzie nie widnieje o tym wpis. Nie ma mowy o grupie osób, bo są to pojedyncze przypadki. Tyle mogę powiedzieć.. Edytowane 17 Marca 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Lepiej zakup vipa , a nie czekaj na 1mapowe przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiper 11 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 OK Shadow, dzięki za info. W sumie taka niespodzianka też ma swoje zalety, bo dzięki temu rozważam zakup VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoguś 0 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 No niespodzianka bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dlatego nikt nie stara się tego naprawiać i doszukiwać dlaczego tak jest /Zamykam (jeśli ktoś ma wytłumaczenie czemu vip jest losowo przypisywany dla graczy, niech otworzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi