L3gionTM 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kod: 1.Twój Nick:L3gionTM 2.Nick admina/gracza który zawinił:Jan III Sobieski [polish vodkie 3.Admin/Gracz :Gracz 4.Data i godzina:19:47 17.01.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jan III Sobieski [polish vodkie : co wy kurwa robicie nooby Curhac FPS: 461 *Halott* Jan III Sobieski [polish vodkie : a chuj wam w dupe *Halott* Jan III Sobieski [polish vodkie : i adminowi tez chuja w dupe *Halott* L3gionTM : no i na forum jestes Urodzony is joining the Counter-Terrorist force [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) KozieMajtki died [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) Swir (RADIO): Fire in the hole! Jan III Sobieski [polish vodkie : no to dawaj kurwa Curhac FPS: 517 Jan III Sobieski [polish vodkie : skurwielu Swir killed GRZESIEK with ak47 [PRO DeathRun] +600 doswiadczenia za przezycie rundy ! [ Deathrun ] KozieMajtki zostal terrorysta. Swir : /klasa Jan III Sobieski [polish vodkie : ten server jest chujowy LukaS_* is joining the Counter-Terrorist force wnr died [VIP] Twoja predkosc zostala zwiekszona! Mlotek died L3gionTM : /speed Curhac FPS: 448 Niestety nie wiem jak ściągnąć świadków na forum, ale można ich się zapytać na serwerze: KozieMajtki, Grzesiek, Swir. Przepraszam, że wycinek z konsoli, niestety mam klawiature na której nie mam prntscr. 6.Opis sytuacji:Ledwo wszedłem na serwer a użytkownikowi zgłaszanemu zaczęło odbijać. Wyzywał graczy i adminów (wycinek), skracał wychodził z TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Masz admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 w ustawieniach masz screen shoty a domyslnie jest F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobra close mam już admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi