L3gionTM 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kod: 1.Twój Nick:L3gionTM 2.Nick admina/gracza który zawinił:Jan III Sobieski [polish vodkie 3.Admin/Gracz :Gracz 4.Data i godzina:19:47 17.01.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jan III Sobieski [polish vodkie : co wy kurwa robicie nooby Curhac FPS: 461 *Halott* Jan III Sobieski [polish vodkie : a chuj wam w dupe *Halott* Jan III Sobieski [polish vodkie : i adminowi tez chuja w dupe *Halott* L3gionTM : no i na forum jestes Urodzony is joining the Counter-Terrorist force [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) KozieMajtki died [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) [PRO DeathRun] Masz juz maksymalny poziom zdrowia(600) Swir (RADIO): Fire in the hole! Jan III Sobieski [polish vodkie : no to dawaj kurwa Curhac FPS: 517 Jan III Sobieski [polish vodkie : skurwielu Swir killed GRZESIEK with ak47 [PRO DeathRun] +600 doswiadczenia za przezycie rundy ! [ Deathrun ] KozieMajtki zostal terrorysta. Swir : /klasa Jan III Sobieski [polish vodkie : ten server jest chujowy LukaS_* is joining the Counter-Terrorist force wnr died [VIP] Twoja predkosc zostala zwiekszona! Mlotek died L3gionTM : /speed Curhac FPS: 448 Niestety nie wiem jak ściągnąć świadków na forum, ale można ich się zapytać na serwerze: KozieMajtki, Grzesiek, Swir. Przepraszam, że wycinek z konsoli, niestety mam klawiature na której nie mam prntscr. 6.Opis sytuacji:Ledwo wszedłem na serwer a użytkownikowi zgłaszanemu zaczęło odbijać. Wyzywał graczy i adminów (wycinek), skracał wychodził z TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Masz admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 w ustawieniach masz screen shoty a domyslnie jest F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobra close mam już admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi