Yoguś 0 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam. Dziś o godzinie 14:03 zostałem zbanowany na STEAM ID : STEAM_1:0:85781448. Za skracanie. Z tego co widze to ban jest na 7 dni , ponieważ na source bans pisze 1 wk , więc chyba chodzi o week. Zrobiłem to nieumyślnie. Dzisiaj dostałem vipa. Kupiłem go na 15 dni i włączyłęm grawitacje. Przeskoczyłem przez przeszkode kiedy była włączona , ale nie wiedziałem , że jest to zabornione. ( gram na serwerze 1-2 dni). Przechodząc do rzeczy to nie chciałbym stracić 7 dni z 15. Kupiłem vipa za ostatnie 6 zl na komorce i nie chciałbym go stracić. Zbanował mnie favOxel. Jeżeli można prosiłbym o odbanowanie i ewentualne zbanowanie mnie na 7 dni po okresie trwania mojego Vipa. Nick w grze : иιєвιєѕкι_liść|YogiSzczerzę dziękuję. Yogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoguś 0 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Pomyliłem działy. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Co do skracania ban jest 1-3 h, więc admin przesadził. Najlepiej jeśli skontaktowałbyś się z h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoguś 0 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 No właśnie też się zdziwiłem. Gdzie mogę znaleźć kontankt do h@ ? Czy jest to -_- ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dostałeś UB, a admin ostrzeżenie, jeszcze jedno i zostanie zdegradowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi