dookie 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): 37955027/rafik160@wp.pl/rafik16062 Kiedy zaczynałeś grę w cs: ponad 2 lata juz gram Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duze adma mialem wiele razy bylem rowniez juz przez bardzo dlugi okres w unban team. Ile masz wolnego czasu?: duzo jeszcze teraz do tego ferie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomagac tej sieci bo mi sie spodobala a zauwazylem ze szukacie ja sie swietnie nadam tylko dajcie mi szanse Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): nigdy nie uzywam ja tylko lapie. Wiem ze niemam postow ani czasu ale potrzebujecie unban wiec prosze dajcie mi szanse.I te posty i to wszystko to nadrobie jak najszybciej. Dajcie szanse Pozdrawiam dOOkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 UBS jest już 5 więc nie potrzebujemy tak bardzo, nikt cie nie zna dziś dołączyłeś//Do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Brak wymagan , odrazu mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 za krótko na forum , brak wymagan .. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na nieze zalozyles konto nieznaczy ze odrazy bedziesz w administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Na Nie . Za mało na forum ; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 CLOSENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi