.Blaze. 5 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 1. Nick: Blaze2. Imię:Arek3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): oceniał bym na 3 ale szybko łapię więc powinienem ogarnąć5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT** http://www.gametracker.com/player/Blaze/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem uczciwy, potrafię rozpoznać jeśli ktoś łamie regulamin. Napewno konsekwentny w tym co robię, spędzam dużo czasu na serwerze do tego posiadam wysoką kulturę osobistą. Chciałbym zostać adminem ponieważ nie ma ich zbyt wielu, a kolejny się przyda i serwerowi i graczom.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-8 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Całodobowo 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Teraz po przerwie 2 miesiące przed przerwą ok 2 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, aczkolwiek po dlugiej przerwie komendy sie pozapominały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jestem na Tak, kolejny admin na pewno się przyda a ty jesteś aktywny na serwerze. Co do forum to popraw aktywność. Amx to nie problem sobie przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jestem na TAK: -Jesteś bardzo często na serwerze -Zgłaszasz cziterów i nie tylko dobrze i uważnie -Przyda się kolejny admin bo ja np. teraz jest na urlopie od cod 45k lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Powody jak wyżej nie będę się rozpisywał Oczywiście że TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Na tak z adminami biedo a ty jestes aktywny: -Aktywny -Amx to nie problem -wiek -adminowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi