Rastamanio 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 1. Serwer:Cod mod 45k 2. Nick:<(He@DSh()T)> 3. Imię:Kacper 4. Wiek:16 5. Znajomość Amxx(0/10):8 6. Mikrofon(Tak/Nie):tak 7. Składka(Tak/Nie):nie 8. Czas spędzony na forum:20h 9. Opisać siebie:Nom jestem miły jak ktoś mnie denerwuje to umiem być chamski, interesuje sie sztukami walki i Reggae. W wolnym czasie slucham piosenek i Trenuje ^^ 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Poniewaz na serverze nie ma zbyt duzo adminow, i niekiedy w nocy gra duzo ludzi i nie ma admina ^^ A ja bede nawet gral w nocy 11. Linki do reklam:Jezeli jutro nie wysle buzika zamknie moje podanie xD 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; -Nadużywa Kultury na serwerze;Kickuje,banuje 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na NIE brak reklam konto tylko dla podnia 3h na serwie P.S. Niewiem poco dawales to podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 jestem na NIE podanie napisane na odpie*dal-brak reklam-nic nie napisałeś w punkcie 12-3 h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ty sobie chyba jaja robisz .-brak reklam-malo godzin na serwie -dołonczył 2013-01-16, 19:48 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na niee .. brak reklam , mala aktywnosc , i nie wypełniony do konca wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sorki ale na nie.- nie widuje cie na servie?- nie widze reklam- podanko mnie nie przekonuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na nie. gdzie reklamy? konto tylko do podania, z reszta "Poniewaz na serverze nie ma zbyt duzo adminow, i niekiedy w nocy gra duzo ludzi i nie ma admina ^^" przekonałeś mnie tym zdaniem że sie nie nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 NIE- brak pkt 12.- dopiero co dołączyłeś na forum- na serwie widziałem Cię 1x.- brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jestem na Nie Powody: -Brak Steam -Brak Składki -Brak reklam @ 24 h na wstawienie reklam inaczej podanie CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juli@n 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie ! brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi