*_* 89 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Nick:Buu.!Nowy nick:Buu_szeK™ (Prosiłbym, abyś nie zapomniał o "™" ) Czemu chcesz zmienić nick? :Bo tamten mi się bardziej podoba-ten mi się znudził.Niestety nie moge."Nie możesz zmienić nazwy wyświetlanej dopóki nie będziesz posiadał 9758 zatwierdzonych postów" Edytowane 18 Marca 2015 przez Buu.! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Jako donator możesz sam sobie zmienić nick wejdź w moje ustawienia > nazwa wyświetlana wpisujesz nick jaki chcesz i już ;] p.s sory za posta, ale chciałem tylko pomóc. #edit No.1 Żeby mieć funkcję donatora trzeba go mieć w grupie a nie w "others" - On ma akurat UBTeam na głownej. Po za tym fakt, lepszy nick Buuszek xd ah, racja nie wiedziałem, no cóż mój błąd, sorry :X Edytowane 19 Marca 2015 przez .Undisputed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Żeby mieć funkcję donatora trzeba go mieć w grupie a nie w "others" - On ma akurat UBTeam na głownej. Po za tym fakt, lepszy nick Buuszek xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 19 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi