*_* 89 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Nick:Buu.!Nowy nick:Buu_szeK™ (Prosiłbym, abyś nie zapomniał o "™" ) Czemu chcesz zmienić nick? :Bo tamten mi się bardziej podoba-ten mi się znudził.Niestety nie moge."Nie możesz zmienić nazwy wyświetlanej dopóki nie będziesz posiadał 9758 zatwierdzonych postów" Edytowane 18 Marca 2015 przez Buu.! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Jako donator możesz sam sobie zmienić nick wejdź w moje ustawienia > nazwa wyświetlana wpisujesz nick jaki chcesz i już ;] p.s sory za posta, ale chciałem tylko pomóc. #edit No.1 Żeby mieć funkcję donatora trzeba go mieć w grupie a nie w "others" - On ma akurat UBTeam na głownej. Po za tym fakt, lepszy nick Buuszek xd ah, racja nie wiedziałem, no cóż mój błąd, sorry :X Edytowane 19 Marca 2015 przez .Undisputed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Żeby mieć funkcję donatora trzeba go mieć w grupie a nie w "others" - On ma akurat UBTeam na głownej. Po za tym fakt, lepszy nick Buuszek xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi