j4fk4 0 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Cześć i witam wszystkim, od czasu do czasu wbijam sobie pograć na 4fun'a. Ale nurtuje mnie jedno pytanie, czy są tu w ogole admini ? Jeden biega na WH, drugi na aim'e trzeci przez cały mecz puszcza muzyke, czwarty trolluje że głowa mała :/ Serwer jest super, ludzie zajebisci, miła atmosfera ale są niestety i ludzie który tą atmosferę potrafią popsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam przeczucie, że nikt nie grał na AIMie i WH tylko tobie się tak wydaję bo widzę, że dopiero zacząłeś grać w tą grę. Jak ja wbijam to wszystko bangla git. Zdarzają się ludzie co puszczają muzykę, a możesz go wyciszyć i problem znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 sa admini ale rzadko wchodza my mam tez zycie realne i tez inne gry do pogrania czy inne serwy lub cos innego a jesli narzekasz na brak adminow zachecam do napisania podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 to zrezygnuj z admina i zrób miejsce innym a nie zasłaniasz się "życiem realnym i innymi serwerami" Pisząć podanie o admina pisałeś że będziesz często na serwerze jak tak nie jest, to kłamałes w podaniu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jeżeli chcesz to zawsze możesz złożyć podanie, rekrutacja jest otwarta, a adminów na pewno tutaj potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi