.Blaze. 5 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nick: BlazeLink do SS:...Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Blaze ==== Admin : #5 [RESET][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD : MW] ==== Powod Bana : 16bitow ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/19/2015 - 16 : 07 : Serwer: Cs-Classic.pl [CoD 45001 LvL] | Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=160380 Witam prosił bym o UB gram na 32 bitach normalnie jednak przez przypadek podczas sprawdzania coś kliknąłem bo do mnie strzelano no i ban gotowy. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam przepraszam ze się wypowiadam ale razem z Kryptonem wgrałem plugin który kosi 16 bit wiec grałeś na 16 bitach a to karalne jeżeli można to prosze o skrócenie bana do 12 godz Pozdrawiam KropkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Blaze. 5 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jednak ten plugin nie działa sam jak już Ci pisałem. Więc albo coś źle zrobiliście albo ja nie wiem co to 16 a co 32 bit. A uwierz mi, że wiem co to jest. Więc proszę o anulowanie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi