Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nick: Rias [OPIEKUN] Powód rezygnacji: Przestałem grać w gry. Coś od siebie: Nie gram na serwerze. Już jakiś czas temu postanowiłem "awansować" Machwesa na opiekuna, bo wiedziałem, że prędzej czy później przestanę grać i ogarniać to co się na serwerze dzieje. Myślę, że zostawiam serwer pod dobrą opieką, oczywiście jeśli będzie trzeba, a ja będę miał czas i chęci to cośtam pomogę itd.. Z redaktora jeszcze nie rezygnuję. Postaram się jeszcze trochę popisać recek . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Szkoda :/ ale trzymaj się.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Szkoda, myślę, że ten serwer teraz za długo nie postoi. Oczywiście Machwes ogarnia ale czy sprawy techniczne też da rade sam ogarnąć. Mam nadzieję, że wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Szkoda Szkoda wielka szkoda No cóż wracaj jak najszybciej na opiekuna Edytowane 20 Marca 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Ludzie jakie żednaj? Jakie żegnaj? Przeczytaliście choć któryś co pisałem? Z forum się jeszcze nie rozstaję.. @Omega dałbyś jakiś przykład, a nie bezsensu posty bijesz . I tak ma być Edytowane 20 Marca 2015 przez Rias Gremory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Okej, dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi