Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) DESPERADO GATUNEK: Akcja, GangsterskiPREMIERA: 9 lutego 1996 (Polska)PRODUKCJA: USAREŻYSERIA: Robert RodriguezSCENARIUSZ: Robert Rodriguez GŁÓWNI BOHATEROWIE: Antonio Banderas (El Mariachi) Salma Hayek (Carolina) Joaquim de Almeida (Bucho) OPIS FILMU: W niewielkim miasteczku w Meksyku, pojawia się muzyk. Nie był on takim zwyczajnym grajkiem, bo jego futerał był nafaszerowany bronią, a jego "ksywkę" znali wszędzie, El Mariachi. Próbując pomścić ukochaną rozbija on różne gangi, zabija przestępców i stara się dotrzeć do celu. MOJA OPINIA: Jest to jeden z moich ulubionych filmów, ale jest dość typowym filmem akcji. Jest mężczyzna chcący pomścić ukochaną i kobieta, w której owy się zakochuje. Miłość jest dość ważnym elementem całego filmu. Banderas świetnie zagrał swoją rolę, jak dla mnie nikt inny by na to miejsce nie pasował. Najmocniejszą stroną całego filmu zdecydowanie jest soundtrack. Szczerze powiem jest to jeden z najlepszych soundtracków jakie znam. Moja ocena to 10/10, widziałem ten film z 10 razy i za każdym razem był tak samo świetny. CIEKAWOSTKI: Jennifer Lopez była wypróbowywana do roli Caroliny. Raul Julia miał grać Bucha, ale wycofał się z powodu pogorszenia się stanu zdrowia. Pierwotnie postać, w którą wcielił się Quentin Tarantino zagrać miał Steve Buscemi. ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/120438e4/Desperado-1995-Lektor Edytowane 21 Marca 2016 przez Rias 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Film oglądałam do połowy, bo zasnęłam xD No, ale trzeba przyznać, że jest fajny. Nie nudził mnie, po prostu byłam zmęczona xD +ik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Spoko film + leci :tongue2: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mi tam film średnio przypadł do gustu, ale recenzja fajna z resztą jak zwykle ;] +like 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ogladałem tą i 2 częśc. I szczerze mowiąc ta 2 częsc jest lepsza. Dobra recka, leci plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Film jest dobry recka też Plusik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mi osobiście nie przypadł do gustu. Leci plusik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeGuOrginal 3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Recenzja dobra, ale troszkę króciutka, film sam gorąco polecam!Z Pozdrowieniami :DeGu :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Oglądałem i powiem, że mi się spodobał. Trochę krótki opis, ale wszystko jest to co powinno być Leci + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No i część pierwsza, osobiście zanudziłem się tą pierwszą ale trzeba ją obejrzeć (tak myślę) żeby przejść do drugiej. Średnio polecam 5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi