Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Szybka rekrutacja. Potrzebuję kilku adminów. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): 5. Mikrofon(Tak/Nie): 6. Link do swojego GamMe**: 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 1. Nick: .:PeZo:. 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GamMe**: http://www.gametracker.com/player/%E2%95%AD%E2%88%A9%E2%95%AEPeZo%E2%95%AD%E2%88%A9%E2%95%AE/185.36.169.126:27136/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem dość ogarnięty, Dużo osób mnie zna. Jestem miły , lubię się śmiać Gram tu od dawna i nie słyszałem jakiś skarg na mnie 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od szkoły zal dziennie coś ok 2h wychodzi po świętach może 3/4 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Robocze tak pomiędzy 16-24 weekendy : 10-13 ; 19-3 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1200 H Na aktualnym koncie 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 3. Wiek: 16 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem dość ogarnięty, Dużo osób mnie zna. Jestem miły , lubię się śmiać Gram tu od dawna i nie słyszałem jakiś skarg na mnie 1. W ostatnim podaniu napisałeś, że 17 urodziny masz 21 marca. 2. Dobrze, że grasz tu od dawna i nie było żadnej skargi na Ciebie, lecz ja dalej nie mam pojęcia dlaczego akurat Ty masz zostać adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 1. Nick: WeeD ( grałem przed tem jako Head_Shot! i Crash) 2. Imię: Michał 3. Wiek: 19 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GamMe**: http://www.gametracker.com/player/WeeD/185.36.169.126:27136/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: chciałbym pomóc ogarnąć adminom przy graczach , nie którzy obrażają , skracają ( zdażyło się raz , ale testowałem czy działa grawitacja , bo ostatnio problemy mam z grawitacja) , chce pomagać graczą , kickać afk , banować za łamanie regulaminu i doprowadzić serwer do spokoju i do miłej atmosfery 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: od poniedziałku do piątku od 16 do 21-22 a w weekendy od rana do wieczora 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: od 14 dni 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: nie , ale ogarniam komendy admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Pezo ogarnie. Znam go. Co do WeeD'a nie jestem przekonany. Gra od 22 marca i nie znam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 1. Nick: [CSC] KoTekMiałMiał 2. Imię: Michal 3. Wiek: 15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak [ ale w grze nie dziala] 6. Link do swojego GamMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/125888 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie pilka nozna i informatyka "czemu chce byc adminem?" Chcialbym byc adminem by wspomoc serwer , wprowadzic mila atmosfere , fajnych graczy 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3 h 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robocze i weekendy 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 686 h 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Na NIE -wiek -aktywność "9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robocze i weekendy" to jest bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Na nie (kotek) -Wiek -Aktywność -Prawie cie nie znam -Wczoraj podobno skanowałeś w ct jako tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi