KoTek 1 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 1. Nick: KoTekMiałMiał ` 2. Imię:Michal 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KoTekMia%C5%82Mia%C5%82/91.185.185.20:27161/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie pilka nozna i informatyka zajmuje sie robieniem grafik oraz intr "czemu ja chce byc adminem?" ponieważ chcę stworzyć zasady zdrowej rywalizacji i ich pilnować. dodać więcej humoru i przestarzagać zasad kultury aby gra stała się jeszcze bardziej popularna. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak STEAM_1:1:103211731 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zawsze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:500h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w go nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) KoTekMiałMiał'S STATS PLAYER SUMMARY First Seen: Mar 17, 2015Last Seen: Mar 17, 2015 4:00 PM ALL TIME STATS Score: 84Minutes Played: 101Score per Minute: 0.8Rank on Server: #3496 out of 21806 Zbyt mało czasu, ani razu ciebie nie widziałem. 4 dni na servie i już podanie. Jakiś żart. @Edit Jaki ty masz nick na DR ? GameTrackera podałeś z odd2. Edytowane 21 Marca 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 919 Opublikowano 21 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 http://classicffa.gameme.com/playerinfo/125888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Na NIE: -brak aktywności na forum -brak aktywności na serwerze "10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zawsze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze " I'm done. Edytowane 21 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 na nie - dajesz gt z dd2 a złożyłeś podanie na deathrunie - mały staż na forum - mały staż na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie pilka nozna i informatyka zajmuje sie robieniem grafik oraz intr "czemu ja chce byc adminem?" ponieważ chcę stworzyć zasady zdrowej rywalizacji i ich pilnować. dodać więcej humoru i przestarzagać zasad kultury aby gra stała się jeszcze bardziej popularna. To jest bez sensu, jak niby chcesz stworzyć zasady zdrowej rywalizacji? Uważasz, że jej tutaj nie ma? I co chcesz takiego zrobić żeby gra stała się jeszcze bardziej popularna? -aktywność -wiek -brak GT -czas na serwerze Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 919 Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi