KoTek 1 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 1. Nick: KoTekMiałMiał ` 2. Imię:Michal 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KoTekMia%C5%82Mia%C5%82/91.185.185.20:27161/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie pilka nozna i informatyka zajmuje sie robieniem grafik oraz intr "czemu ja chce byc adminem?" ponieważ chcę stworzyć zasady zdrowej rywalizacji i ich pilnować. dodać więcej humoru i przestarzagać zasad kultury aby gra stała się jeszcze bardziej popularna. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak STEAM_1:1:103211731 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zawsze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:500h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w go nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) KoTekMiałMiał'S STATS PLAYER SUMMARY First Seen: Mar 17, 2015Last Seen: Mar 17, 2015 4:00 PM ALL TIME STATS Score: 84Minutes Played: 101Score per Minute: 0.8Rank on Server: #3496 out of 21806 Zbyt mało czasu, ani razu ciebie nie widziałem. 4 dni na servie i już podanie. Jakiś żart. @Edit Jaki ty masz nick na DR ? GameTrackera podałeś z odd2. Edytowane 21 Marca 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 http://classicffa.gameme.com/playerinfo/125888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Na NIE: -brak aktywności na forum -brak aktywności na serwerze "10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zawsze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze " I'm done. Edytowane 21 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 na nie - dajesz gt z dd2 a złożyłeś podanie na deathrunie - mały staż na forum - mały staż na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie pilka nozna i informatyka zajmuje sie robieniem grafik oraz intr "czemu ja chce byc adminem?" ponieważ chcę stworzyć zasady zdrowej rywalizacji i ich pilnować. dodać więcej humoru i przestarzagać zasad kultury aby gra stała się jeszcze bardziej popularna. To jest bez sensu, jak niby chcesz stworzyć zasady zdrowej rywalizacji? Uważasz, że jej tutaj nie ma? I co chcesz takiego zrobić żeby gra stała się jeszcze bardziej popularna? -aktywność -wiek -brak GT -czas na serwerze Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi