SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Wzór: 1. Nick: SkalnyPatataj 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx (0/10): 9.5 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK ( w grze mam z nim problemy ) 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/SkalnyPatataj/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ chcę pomóc w porządku na serwerze, nie lubię oczustów , jestem osobą o dużej kulturze osobistej, miły, z poczuciem humoru Myślę, że się przydam na to stanowisko Chciałbym dodać, że przez ostatni czas widziałem może 1/3 adminów na serwerze co mnie bardzo zdziwiło. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:1:25857459 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od obowiązków jak widać na GT 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Zależy ale w dni robocze po 15 w weekendy od 12 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: Z 8 lat będzie z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): TAK i to nie jeden raz Proszę o godne rozpatrzenie Mojego podania Z pozdrowieniami, SkalnyPatataj Wymagania: Ukończone 16 lat. v Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. v Zachowanie kultury na serwerze. v Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. v Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). v Składka (zakup VIP'a na 30dni) 11.07zł SMS (W przypadku problemów napisz do opiekuna serwera) Edytowane 20 Marca 2015 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 + Doświadczenie + Aktywność na serwerze również jakaś tam jest + Trzecie podanie ^^ + Spełnia wymagania Myślę, że można dać mu szansę. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ja jestem na TAK -3 podanie widać, że mu zależy -od ostatniego podania poprawił swoją aktywność -wymagania spełnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) -wiek -starania o admina -aktywnosc na forum Mozna dac szanse. Edytowane 21 Marca 2015 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Na Tak. Powody są już wyżej, no ale cóż.. Po prostu: spełniasz wymagania na Admina, widząc po podaniu, masz duże doświadczenie w tej "branży", starasz się o admina: wskazuje na to ilość twoich podań. Szansa dla Skalnego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Popraw aktywność na serwerze -wiek -amxx Na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem na tak + podanie ładnie napisane + zalezy mu + doświadczenie + aktywny na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ogarniety ziomek ,wiek ,poprawiona aktywnosc na serwerze,da sie z nim dogadac,jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Chłopak ubiega się o funkcję już bardzo długo i chwała mu za to ! Spełnia wszystkiego wymagania do tego jest ogarnięty bardzo często widzę go na serwerze nic dodać nic ująć. Na TAK. Powodzenia Pozdrawiam Panda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na tak! +3cie podanie-stara się o tę posadę +Wiek +Ogarnięcie +Duuużo gra,jest również rozpoznawalny +Składka +Steam,mikro Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi