ilujminati 0 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 1.Twój Nick: ilujminati 2.Nick admina/gracza który zawinił: Magnetar dał bana ale czy zawinił ? , uległ tylko krzyczącym dzieciom 3.Admin/Gracz : Magnetar 4.Data i godzina: 03-20-15 15:41 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak 6.Opis sytuacji: Dzieci płaczą że mam wh, ( Timmy, yes i have wh - główny podjudzacz tłumu) Magnetar ma dość piszczenia w uszach, więc uspokaja dzieci dając mi bana na tydzień. Nie mam wh, można sprawdzać demka ile razy chcecie o ile będą jakieś jako dowód posiadania przeze mnie wh czy jakeigoś tam aimbota. + wnioskuje o bany dla pana wyżej wymienionego oraz pana " JustKarlos" którzy płakali ze mam wh i sprawili ze mam bana, ten drugi ma VAC-a na koncie więc jest to trochę żałosne że nazywa kogoś hackerem. Z góry dzięki za czytanie moich wypocin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Czekam na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi