AviAvi/Lerix 0 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 1. Nick: AviAvi2. Imię: Dominik3. Wiek: 164. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): DOBRE5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka (Tak/Nie): TAK ( Paysafecard )7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/AviAvi/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Dominik . Pochodzę z okolic Krakowa. Interesuję się grami . Dlaczego ja ?? : Dużo graszy uważa żę taki prosty grasza jak ja nie widzę hacków i onie się z tego wywijają . jak bu był adminem to by co najmniej 45 % zmalało hacerów na serwerzę .9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? 6h/710. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Rano 6-7:30 Popołudniu 13:30 - 16:00 Wieczów 18:45 - 20/21 .11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2 miesiące12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: TAK na wielu serwerach cs 1.6 i na 5 w cs go .** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Brak aktywności na serwerze / Brak aktywności na forum --------------------------------- NIE SPEŁNIASZ WYMAGAŃ Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 -aktywność na serwerze -konto pod podanie Nie spełniasz wymagania najważniejszego czyli h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ty człowieku sobie chyba żartujesz... Jestem na NIE Aktywność na serwerze 2 minuty Brak aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Spróbuj ponownie za tydzień. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi