TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Siema ma problem z mikrofonem w cs na steam gdy naciskam "k" zcina sie cs na 1 minute i sie wyłącza reinstalowałem cs'a ale nadal to samo na pobrałem n's i tam mikro działa ma ktoś jakiś pomysł co możę być nie tak ?Gram na laptopie ( lenovo y580 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Znajdz w ustawieniach klawiszy "use voice communication" i ustaw na inny klawisz. Moze to pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 próbowałem tego i dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) A może pod przycskiem "k" masz uustawioną inną komendę lub binda ? @edit a zmień klawisz użycia mikro ba inny przycisk Edytowane 22 Marca 2015 przez NexT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 nie pod k nie mam żadnego binda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Spróbuj z tym: http://forum.cs-classic.pl/topic/21473-nie-dzia%C5%82a-ci-micro-to-ju%C5%BC-nie-problem-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pobierz NS'a i zorientuj się czy będzie to samo ;3 Powinno na NS działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 na ns wszystko działa ... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania tematem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi