Ortis 3 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 1. Nick: ortis2. Imię: Kamil3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5 ale wszystkiego da się nauczyć 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ortis/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram często i sprawdzę się jako admin 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:4873257310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dużo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze od 16 do 20 weekendy praktycznie całe 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 959 h 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Ogólnie jest okej najgorsza opcja to ogarnięcie Amx no ale jak napisałeś jest to do nauczenia w dość szybki sposób.. Nadrob jeszcze forum bo poszedles po takim opór minimum więc nie wiem czy to jest okej.. Zobaczymy co powiedzą inni Pozdrawia Żniwiarz Edytowane 22 Marca 2015 przez Smoku13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 kultura jest przegrany czas jest amx kwestia dnia trzech tylko tak jak kolega wyzej napisal forum do nadrobienia ale pozatym jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja jestem na Nie, ponieważ mało go widzę na serwerze, nie za bardzo lubiany na serwerze, gracze czasem skarżą się na niego na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Ja jestem jak najbardziej na TAK, Ortis mój ziomek, kulturalny, ogarniety, spelnia wszystkie wymagania i poza tym moge potwierdzic ze byl juz adminem i calkiem dobrze mu szlo. Nie wiem czemu tylko tak slabo sie ocenil, pewnie sie wstydzil xD No dobra napisze wiecej, zawsze jak mnie nie ma on mnie wola na serwer, aby zalatwic jakiegos czitera, wielokrotnie mi pomagal, stworzyl rsy na serwer(co nie jest latwa sztuka) Ogolnie wszystko na Plus, czesto gra, calkiem dobrze, choc nie tak dobrze jak ja xD Przyda nam sie taka osoba w gronie adminow. Nie ma co wiecej pisac chyba wystarczy Edytowane 22 Marca 2015 przez K0wAl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jestem na tak. Wiek amx nadrobisz steam dobra więcej nie będę wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 co ja mogę powiedzieć o ortisie spoko koles ma odpowiedni wiek steam rozróżnia cheatera od normalnego gracza dobrze gra tak samo jak kowalski ale nie tak dobrze jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Poznałem cię od negatywnej strony. Kiedy zacząłeś grać na tym serwerze, już w pierwszych dniach dostałeś ssy. Wh nie było, ale miałeś celownik w AWP, co karane jest banem permanentnym, ale nie wiedzieć z jakiej przyczyny UB jednak dostałeś. Tak czy inaczej tak mnie to do Ciebie zraziło, że daję na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson 0 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jestem na tak.+wiek+steam+składka-mało wbijasz na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioczus 1 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ortisa znam z podwórka jak i K0wAl`a i wiem że sie na tym zna, więc jak najbardziej mógłby zostać adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi