Mudzynek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nick : Mudzynek Link do SSów :http://speedy.sh/gWDAE/Nowy-WinRAR-archive.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DIABEL. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mudzynek [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.255.68.146 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : COD 45 k To jest chyba ban za grafikę software , lecz nic nie mam .. Proszę o UNBANA [ Dodano: 2013-01-19, 09:20 ] Dacie mi UB'a ???? Ja nic nie mam -,- [ Dodano: 2013-01-19, 11:31 ] Dacie mi Ubaaaa ??? Wasz 45 k jest zajebisty a ja mam bana za nic ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi