Hayat 0 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 jak w temacie, pani Tymbarkowa dala mi 5 min temu pema za aktywnego...Pytanie nr 1 : za co?Pytanie nr 2 : Kiedy dostalem jakies SS lub bana... (juz kiedys dostalem perma bo ktos mial podobne ip...)Pytanie nr 3 : z kim musze znowu to wyjasniac... albodorzucam wycinek z consoli ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Hayat ==== Zbanowane IP : 94.40.46.27 ==== Admin : Tymbarkowa ==== Powod Bana : aktywny ban ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/23/2015 - 11 : 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ze względu na to że to ja banowałam to się wypowiem. Tutaj jest ban na Twoje ip ---------> http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=157997 Fakt jest inny nick ale ip sie zgadza, ssy nie zostały wrzucone więc to się równa z aktywnym banem, którego dostałeś od mnie. Być może to nie Ty, albo masz po prostu zmienne ip. Ja zrobiłam swoje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi