Gufi 0 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 1.Twój Nick: -GuFi- 2.Nick admina/gracza który zawinił: ??? Nie mam pojęcia 3.Admin/Gracz : ??? Nie mam pojęcia 4.IP/SID oskarżanego: 78.10.125.102. 5.Data i godzina: 19:30 23.03.2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Notatka z konsoli poniżej. 7.Opis sytuacji: Gram normalnie na serwerze, podczas jednej z rund wybiegam zestrzelam 1 CT, i ban notatka w konsoli jest taka ( poniżej napisane ) i serwer nie jest dostępny dla Mojego konta ani widoczny, gram na steam Notatka z konsoli : " "The server operator has added you to banned list Added to banned list" Proszę o szybkie wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Nie masz żadnego Aktywnego bana. Admin raczej Cie nie zbanował. spróbuj zrobić to : w cstrike masz plik banned.cfg i tam ip usun / steamid możesz też spróbować wgraćnowy config. jeśli nie pomoże to napisz ewentualnie prośbę o UB ---> http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Edytowane 23 Marca 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi