SZERMAN 17 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 1. Nick:SZERMAN 2. Imię:Marcin 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Nie 7. Link do swojego GT**:Nie wstawiłem z powodu bo się spiesze jutro wstawie. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Marcin chodze do 1 technikum i dużo czasu spędzam na komputerze dlatego stwierdziłem że powróce i pomoge w ogarnianiu oraz rozwijaniu sie serwera. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:jednym słowem dużo 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Moge grać codziennie mam wyjebane na szkołe 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4,5 roku 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Byłem już adminem na tym serwerze około 9 miesięcy ale przestałem grać ponieważ przeniosłem się na CS:GO ale teraz postanawiam powrócić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Twojego nicku nie ma w GT - oznacza to, że nie grasz na serwerze. Składka obowiązkowa (chyba, że coś się zmieniło), kulturą w podaniu nie świecisz "Moge grać codziennie mam wyje na szkołe". 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): <- Tu masz określić kiedy przeważnie jesteś dostępny. Jestem na nie ale to tylko moje nie liczące się zdanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Łooo ja pierdziu. SZERMAN żyje o.O. Co to się dzieje, że wracasz SZERMAN? ;D Na ten moment jestem na nie. Pograj troszkę na nowo i złóż nowe podanie za tydzień/dwa. Co do ogaru itd. to wiem, że SZERMAN ogarnia, bo sam mu dawałem poprzednio admina jak i pomagałem ogarnąć. 0 problemów, świetny admin. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Sorki ale nie: -Mała aktywność -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na nie: na serwie wgl cie nie widuje pograj więcej Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Również na NIE: 11.W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Moge grać codziennie mam wyjebane na szkołe Codziennie to i ja mogę grać ale jakie godziny? Byłeś adminem ale twoja aktywność za moich czasów była znikoma. Teraz Cię nie było jeszcze na serwerze a już podanie. Zwiększ aktywność na serwerze i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jestem na nie. Mało Cię widuje na serwerze a w zasadzie to wcale Cię nie widziałem jeszcze jak grałem dzień w dzień. Do tego nie wstawiles GT bo się spieszyles... Podanie musi być napisane starannie i musi być przemyślane. Spróbuj jak poprawisz aktywność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jestem na Nie. Pograj na serwerze, zwiększ aktywność na forum. Po prostu pokaż, że Ci zależy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi